Rundresor

Vill du ha paketresans fördelar, men ändå ”tågluffa”?

Utnyttja tågets styrka och besök flera resmål under samma resa. Några timmars vacker tågresa  till nästa resmål, ibland med lunchstopp på vägen, och sedan är du framme redo att uppleva en ny plats.

Våra rundresor har lite olika karaktär, vackra vyer, mysiga orter eller stora städer. I resorna ingår tågresa och boende.
Där det går är det direkttåg mellan de olika resmålen. Ibland är det ett stopp med en eftermiddag eller långlunch på någon trevlig ort. Reseverade platser ingår på alla tåg utom regionaltåg, som inte har den möjligheten.
Där det är möjligt har vi låtit resan gå längs extra fina resvägar. Alla resor går dagtid så man hinner ta del av vyerna och får sova i sköna hotellsängar.
 

På alla orter finns 2 hotell att välja på, ofta med lite olika komfort. Alla har  frukost och ligger bekvämt till för en tågresenär. De har någon form av miljöarbete, vissa har nått längre och har flera certifieringar, andra är i början på resan, men alla har en viss ambition på miljöarbetet.
De är också utvalda för att det är sådana hotell vi själva skulle vilja bo på.

Det går att anpassa resorna och lägga till fler nätter på en ort om ni önskar stanna längre eller stanna kortare om ni redan varit där tidigare. 


Resorna startar i Köpenhamn och det går att lägga till anslutning till Köpenhamn med dagtåg eller nattåg till Hamburg för den som föredrar det.

Våra paketresor omfattas av Kammarkollegiets resegaranti och paketreselagen.

Centraleuropa - historia och vackra städer
14 dagar till Berlin - Krakow - Budapest - Wien - Nürnberg .
I dessa städer i  centraleuropa har mycket utspelat sig under århundrandena. Mycket har ägt rum, såsom Habsburgska riket, andra världs-kriget, kommunisttiden och mycket annat. Men det finns mer än historia, utforska lokal mat och öl på varje ställe, njuta av olika typer av SPA och upplev den lokala kulturscenen.

Läs mer om vår rundresa i centraleuropa

Mellersta europa - vackra vyer och sköna platser
11 dagar Moseldalen -  Interlaken - Glaciärbanan - Mainau/Freiburg.
En resa genom böljande landskap från Mosel via Schweiziska alperna till vackra Bodensjön.
Resan ger inte vara vackra vyer utan också möjlighet till vinprovning, vandring, cykling och vacker trädgård.


Läs mer om vår rundresa i mellersta europa

Vill ni resa till något annat ställe?

Fyll  i dina önskemål här så tar vi fram ett förslag

Våra paketresor omfattas av Kammarkollegiets resegaranti och paketreselagen.