Peschiera del Garda

Orten ligger i sydöstra delen av sjön och är uppbygg kring floden Minico som är Gardasjöns enda avrinning och länken mellan floden och sjön. Den historiska gamla staden, omgiven av kanaler, imponerar med sina smala gator och otaliga barer, restauranger och butiker. Tillgängligheten är god då många affärer och restauranger har ramper. Här finns också en tågstation som gör det enkelt att resa hit. 

Utanför Peschiera del Garda ligger flera nöjesparker som Gardaland och Caneva World Aqua land och Movieland park som lämpar sig för en dagsutflykt.

Våra boenden i Peschiera del Garda:

loading...

Hotel Garden***
Ligger nära stationen och på gångavstånd till staden. Hotellet har enkelrum, dubbelrum, trippelrum och fyrbäddsrum som alla har TV, WiFi, kaffebryggare och kylskåp.
Pris för resa med plats i fyrbädds liggvagnskupé, sex nätter, del i dubbelrum inkl frukost:
Vuxen från  11 770 kr/person
Barn upp till 12 år från 8 260  kr/barn

loading...

Palazzo Ai Capitani****
I den gamla delen av stan hittar vi detta hotell med romantisk prägel. Det tar ca 15 min att promenera från stationen. Hotellet erbjuder dubbelrum och svit som alla har WiFi, TV med satellitkanaler och kaffebryggare.

Pris för resa med plats i fyrbädds liggvagnskupé, sex nätter, del i dubbelrum med frukost:
Vuxen från  13 265  kr/person
Barn upp till 12 år från 9 915 kr/barn

loading...

Hotel Bella Italia****
Familjevänligt hotell med sju pooler och tre restauranger, fitnesscenter och bar/lounge i promenadvänligt område strax väster om Peschiera del Garda. Det finns både dubbelrum och lägenheter med pentry och alla rum har  WiFi och TV. 

Pris för resa med plats i fyrbädds liggvagnskupé, sex nätter, del i studio :
Vuxen från  12 350 kr/person
Barn upp till 12 år från  9 190 kr/barn

Bokning på förfrågan - så fort vi säkerställt att det finns platser på tågen återkommer vi med en pris och bekräftelse.  • Vart reser ni ifrån?
  • Önskemål om hyrbil,fler eller färre dagar, stopp på vägen etc.