Köpenhamn

Tågsemester Köpenhamn

Utresa från södra och mellersta Sverige vid lunchtid.  Från norra Sverige sker resa med nattåg till Stockholm och därifrån tåg på morgonen till Köpenhamn och ankomst vid lunchtid.

Hemresa tidig eftermiddag med ankomst på kvällen till södra och mellersta Sverige och morgonen efter till norra Sverige. 

 

loading...

Den gröna, moderna storstaden

Köpenhamn är en av världens miljövänligaste storstäder. Det finns gott om gröna hotell, restauranger och aktiviteter och de har ett ambitiöst klimatpolitiskt program. 

Köpenhamn är också känt för shopping, design, arkitektur och nöjesliv. Du hittar allt från klassiska sedvärdheter som lille havefruen, Amalieborg, Ströget och Nyhamn till Refshaleøen med streetfood, bastu och bad. Det finns desginaffärer och loppmarknader, Tivoli, Zoologiske have och Blå planeten. Vill ni ta en kort paus rekommenderas parken vid Christiansborgs  Slott, mitt i centrum. Och för den som vill åka skidor går det bra på Copenhill.

I Köpenhamn tar du dig med fördel fram med cykel, precis som Köpenhamnarna själva. Det finns välplanerade cykelvägar och broar som gör cykelsightseeings till en härlig upplevelse.


 

Boenden i Köpenhamn
Våra hotell är noga utvalda och jobbar alla aktivt med miljö och hållbarhet och alla är cerifierade:

loading...

Motel One****
Detta boutiquehotell ligger ligger centralt på en parallellgata till Ströget och erbjuder enkel- och dubbelrum. Det finns WiFi i alla rum och i gemensamma utrymme.
Miljöcertifierade med Green-Key
Pris för resa och del i tvåbäddsrum, 2 nätter,   inga måltider
Göteborg från  3 990 kr/person.
Stockholm från 4 30  kr /person
Umeå från 5 200 kr /person

loading...

Andersen Boutique Hotel ****
Bekvämt och hemtrevligt hotell i trendiga Vesterbro, bara 200 m från stationen. De har dubbelrum och juniorsvit. Det finns WiFi på rummen, gym och möjlighet att hyra cykel. 
Miljöcertifierade med Green Key
Pris för resa och del i  dubbelrum 2 nätter inkl frukost
Göteborg från 3 750 kr/person
Stockholm från 4 100 kr/person
Umeå från 4 300 kr/person
 

loading...

Wakeup Bernstorffsgade**
Enklare hotell som  ligger vid stationen med härhet till Rådhusplatsen, Tivoli och Ströget. De har dubbel-, trippel och familjerum. Det finns WiFi i  gemensamma utrymme.
Miljöcertifierade med Green-Key och Svanen.

Pris för resa och del i dubbelrum, 2 nätter,  utan måltider.
Göteborg från  3 400 kr/person.
Stockholm från 3 700 kr/person
Umeå från 4 600 kr/person

Bokning på förfrågan - så fort vi säkerställt att det finns platser på tågen återkommer vi med  pris och bekräftelse.

  • vart reser ni ifrån?