Descenzano del Garda

Denna gamla romerska handelsort är en av de större tätorterna runt sjön och har egen tågstation vilket gör det enkelt att resa hit. Kända sevärdheter är kastellet och den gamla hamnen. Det finns båtförbindelser med många av orterna runt sjön såsom Peschiera del Garda,  Sirmione,  Lazise,  Bardolino, Garda, Portese, Salò, Gardone-Riviera, Toscolano Maderno, Gargnano, Brenzone, Malcesine, Limone sul Garda, Torbole-Nago och Riva del Garda. Desenzano del Garda har ett rikt nöjesliv med både restauranger och nattklubbar. Kända sevärdheter är Kastellet och den gamla hamnen.

Våra boenden i Descenzano del Garda:

loading...

Villa Rosa Hotel****
Ligger längs stranden i västra delen av Descenzano del Garda och erbjuder pool, bubbelpool och fitnesscenter. Nära 18 håls golfbana.  Alla 62 ljudisolerade rum har WiFi, bekväma sängtillbehör av högsta kvalitet och det där lilla extra med badrockar och tofflor.

Pris för resa med plats i fyrbädds liggvagnskupé, sex nätter, del i dubbel rum:
Vuxen:
med  frukost från 17 400 kr/person
med halvpension från  23 880 kr/person
Barn upp till 12 år
med frukost från 14 350 kr/barn
med halvpension från  20 800 kr / barn

loading...

Hotel Nazionale***
På gångavstånd från stationen i centrala Descenzano del Garda hittar ni detta hotell med pool, takterass, bar/lounge och café.  De har dubbelrum, juniorsviter och familjerum. Alla 41 rum har platt-tv med satellitkanaler och WiFi. 

Pris för resa med plats i fyrbädds liggvagnskupé, sex nätter, del i dubbelrum med frukost:
Vuxen från  16 990 kr/person
Barn upp till 12 år från 13 950 kr/barn

loading...

Il Songo apartments****
Detta område med lägenheter och st, TVudio ligger centalt med gångavstånd till centrum, hamnen och tågstationen. De har säsongsöppen utomhuspool, solstolar, parasoll, snackbar och tvättmöjligheter. Ni kan bo i studio eller lägenhet med ett eller två sovrum. Rummen har pentry med kylskåp, spishäll, microvågsugn, kaffe/te bryggare, TV, gratis WiFi och balkong/terass.

Pris för resa med plats i fyrbädds liggvagnskupé, sex nätter, del i studio utan måltid :
Vuxen från  12 600 kr/person
Barn upp till 12 år från 8 400 kr/barn

loading...

Hotel Piroscafo***
Ligger i centrala Descenzano del Garda, med gångavstånd till det mesta, hittar ni detta hotell med  takterass och bar/lounge.  De erbjuder dubbelrum och trippelrum. Alla rum har platt-tv med satellitkanaler och WiFi. 

Pris för resa med plats i fyrbädds liggvagnskupé, sex nätter, del i dubbelrum med frukost:
Vuxen från  13 000  kr/person
Barn upp till 12 år från 9 900 kr/barn

Bokning på förfrågan - så fort vi säkerställt att det finns platser på tågen återkommer vi med en pris och bekräftelse.