Sverige

loading...

Tågpaket i Sverige

Sverige kan erbjuda väldigt varierande upplevelser och det är enkelt att resa med tåg. Vi har satt ihop några populära tågpaket. 
Hittar du inte vad du letar efter så sätter vi gärna ihop en paketresa just för dig och ditt resesällskap.


 

loading...

Ishotellet Jukkasjärvi
Upplev iskonst byggt på is från Torneälv. Varje år återuppstår det i en ny skepnad, noggrant utformat och handgjort av konstnärer från hela världen. Numer går det att övernatta året runt.
Läs mer om tågsemester till Ishotellet

loading...

Malmö
En av Sveriges krogtätaste städer som också kallas parkernas stad. Cykla eller promenera mellan gallerier, parker,  museer och shoppinggator men glömt inte att ta en paus på något av alla caféer eller restauranger. 
Läs med om tågsemester till Malmö

loading...

Åre 
Söker du en aktiv semester är Åre det du letar efter. Här finns möjlighet till vandring, cykelaktiviteter, zip-line, kajak, rafting och mycket mer. Byn ligger vackert vid sjön och har flera lokala butiker för den som vill shoppa.
Läs mer om tågsemester till Åre

loading...

Stockholm
Vår vackra huvudstad med stora möjligheter till kultur, många museer, Skansken, Gröna Lund och shopping och många restauranger.
Läs mer om tågsemester i Stockholm

loading...

Göteborg
Shopping på avenyn, Sjöfartsmuseet, Lisberg, Universeum, fika i Haga, Skärgårdsbåtar, Paddan, Trädgårdsföreningen, fisk och skaldjur är bara några av Göteborgs höjdpunkter.
Läs mer om tågsemester till Göteborg

Sverige är stort och har så många härliga platser att besöka. Vi hjälper dig att sätta ihop en resa för just dig och ditt resesällskap. Insprireras av våra olika landsdelar och fyll i nedan så återkommer vi med ett förslag.

Södra Sverige

I söder hittar ni långa sandstränder, mysiga korsvirkeshus, rapsfält och öppna vidder.  Några förslag: Kombinera en resa med stopp i Ystad, Malmö och Helsingborg, alla tre enkla att nå med tåg. Res till Karlskrona i Sveriges trädgård Blekinge, passa på att ta båten ut i Skärgården någon dag. Eller varför inte besöka någon av de vackra orterna i Halland - Halmstad, Falkenberg eller Varberg som med fördel kan kombineras till en resa.

Norra Sverige
 I norr finns underbara fjäll med möjlighet till vandring, nattåget från Stockholm tar dig både till Åre och Abisko eller varför inte resa längs Inlandsbanan mellan Mora och Östersund.
Ishotellet i Jukkasjärvi är också värt ett besök och numera kan man bo där nästan året runt.
Söker ni en annorlunda natursemester så föreslår vi att ni bokar en trädkoja i Harads utanför Boden.

Fyll i era reseönskemål nedan så återkommer vi med förslag.

  • Resan kan bokas tidigast 5-6 mån innan avresa
  • Om ni vill kombinera flera resmål skriv gärna hur länge ni vill stanna på varje ställe