Paketresor till Alperna - specialpaket just nu!

Här hittar ni de färdiga paket som vi för tillfället kan erbjuda till specialpris. Ni bokar dem direkt via länken för varje boende. 

Zell am See

Skidpaket med resa och boende


Ta tåget till Zell am See och njut av både resan, boende och skidåkning. 
Ni reser med egen kupé på Snälltågets tåg till Alperna.

Vecka 7
Ni reser från Göteborg vid halv elva fredag förmiddag och byter till nattåget i Malmö för resa ner till Zell am See med ankomst lördag morgon kl 09:40. 
Hemresan lördag kväll kl 18:40 och ankomst Malmö 13:30 där ni byter till Öresundståget mot Göteborg och är framme vid halv sex på söndag kväll.

Vecka 8
Ni reser med nattåg från Malmö ner till Zell am See. Tåget avgår kl 14:55 fredag eftermiddag och ni är framme i Zell am See kl 09:40 lördag morgon.
Hemresan lördag kväll kl 18:40 och ankomst Malmö 13:30.

På tåget har ni egen kupé och frukost i restaurangvagnen.
Ni kan ta med en pjäxbag, en resväska och ett handbagage i kupén. Har ni skidor eller fler väskor går de att checka-in för 500 kr /kolli.

loading...

Alpine city living by we rent
Lägenhet oom 45 kvm centralt i byn med gångavstånde till både stationen och liftar. I lägenheten finns ett sovrum med dubbelsäng och mat/vardagsrum med bäddsoffa och pentry. På plats tillkommer lokala avgifter.

Pris för resa och boende 2 vuxna, 2 barn upp till 12 år:
vecka 7: 36 520 kr
vecka 8: 42 480 kr

loading...

 Living Eden by we rent
Eden ligger centralt i Zell am See ca 150 m från stationen och  400 m från City Express Gondelbahn. Lägenheter på ca 30 kvm med dubbelsäng och två enkelsängar alt bäddsoffa och pentry. På plats tillkommer lokala avgifter.

 Pris för resa och boende 2 vuxna, 2 barn upp till 12 år:
vecka 7: 38 400 kr
vecka 8: 45 100 kr

loading...

Hotel Glasererhaus
Boende i fyrbäddsrum med en dubbelsäng och två enkelsängar. Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad och på rummet har du även kabel-tv. Badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Frukost ingår. 
På plats tillkommer lokala avgifter 

 Pris för resa och boende 2 vuxna, 2 barn upp till 12 år:
vecka 7: 41 240 kr

Hittade ni ingen resa som passar er så kan vi ta fram förslag på förfrågan. Fyll i formuläret på Vinter i Alperna