Malmö

loading...

Malmö är mer när en stad. Malmö är möten, mat och skratt. Besök de många konstgallerierna eller gå på Malmö konsthall, Moderna Museet eller Malmö museer med nordens äldras bevarande renässansslott,  natur, teknik, sjöfart ja tom en egen ubåt. Malmö är också parkernas stad, promenera i Pildsamsparken, Slottsparken eller varför inte Daniapakren i Västra hamnen, som är Malmös nyaste stadsdel.  Där finns bland annat Turnings Torso . Malmö är också en av landets krogtätaste städer, det finns ett stort utbud av restauranger på lilla torg, Davidhallstorg och Möllevångstorget. 

Södra stambanan tar dig enkelt till Malmö och vi anpassar tågtiderna utifrån er avreseort. Reser ni från norra delarna av Sverige kan ni med fördel resa med nattåget till Stockholm och vidare till Malmö på morgonen. I priset  från Umeå ingår plats i liggvagnskupé med möjlighet att boka sovkupé som tillägg.

I Malmö kan du  välja på flera miljöcertifierade hotell nära både stationen och centrum:

loading...

Scandic Kramer****
Ligger en kort promenad från stationen vid stortorget och är inhyst i en historisk byggnad från 1878 med stadsvimlet precis utanför. Samtliga 113 rum erbjuder gratis wi-fi, rumsservice samt tv med kabelkanaler. Hotellet har restaurang, fitnesscenter och en bar/lounge.
Hotellet är miljömärkt med Svanen.
Resa och boende två nätter i dubbelrum inkl frukost:
Stockholm från 2 730 kr/ person
Göteborg från  2 710 kr / person
Umeå från 3 740 kr / pers

loading...

Story Hotel Studio Malmö****
Hotellet ligger i Västra hamnen, knappt 10 min promenad från centralen men utsikt över Öresund och ståtar med 2 restauranger, en bar/lounge och ett kafé. Gäster får tillgång till takterrass, gratis cyklar och conciergetjänster. Samtliga 95 rum erbjuder gratis wi-fi, rumsservice, gratis flaskvatten och hårtorkar.
Resa och boende två nätter i dubbelrum inkl frukost:
Hotellet har tagit fram en egen miljöpolicy
Stockholm från 2 560 kr/ person
Göteborg från  2 530 kr / person
Umeå: från 3 560 kr / person

loading...

Scandic Stortorget****
Ligger som namnet beskriver vid Stortoget, invid rådhuset, ett stenkast från Malmö centralstation, precis där shoppingstråken börjar. Runt hörnet hittar du lilla torg med många restauranger och krogar. Samtliga 82 rum erbjuder gratis wi-fi, rumsservice och platt-tv samt hårtorkar, telefon och skrivbord. Hotellet har både en restaurang, bar/lounge och bastu och erbjuder gratis cyklar. 
Miljömärkt med Svanen
Resa och boende två nätter i dubbelrum inkl frukost:
Stockholm från 2 550  kr / person
Göteborg från 2 520 kr / person
Umeå från 3 550 kr / person

loading...

Clarion Collection Hotel Temperance***
Hotellet på en lugn gata mellan lilla torg och Gustav Adolfs torg, knappt 10 min från centralen och mitt bland shoppingstråken. Samtliga 126 rum har gratis wi-fi, tv med satellitkanaler och hårtorkar, dusch, telefon och strykbräda. Detta hotell har en restaurang, en bar/lounge och en bastu samt  kaffe/te i allmänt utrymme.
Hotellet är ISO 14001-certifierade och har eget hållbarhetsprogram We Care
Resa och boende två nätter i dubbelrum inkl frukost:
Stockholm från 2 350 kr / person
Göteborg från 2 330 kr / person
Umeå från från 3 360 kr / person

loading...

Comfort Hotel Malmö***
Ligger nära  centralen, ca 4 min promenad och är en skön mix av en 1800-tals saluhall med svindlande takhöjd och en modern inredning med rockkänsla. Samtliga 293 rum erbjuder LCD-tv med kabelkanaler, samt värdeförvaringsskåp och dusch och hotellet har en restaurang, ett fitnesscenter och en bar/lounge. 
Hotellet är ISO 14001-certifierade och har eget hållbarhetsprogram We Care
Resa och boende två nätter i dubbelrum inkl frukost:
Malmö från  2 190 kr / person
Göteborg från  2 160 kr / person
Umeå från 3 200 kr / person

Bokning på förfrågan - så fort vi säkerställt att det finns platser på tågen återkommer vi med en pris och bekräftelse.