Göteborg

loading...

Göteborg har mycket att erbjuda - nöje på Liseberg och Universuem, Shopping i Nordstan eller shoppingatorna runt omkring. Ta spårvagnen till saltholmen och bada vid Aspholmen eller ta Skärgårdsbåten ut till Donsö, Vrångö, Brännö eller någon av de andra öarna i Göteborgs södra Skärgård. Göteborg är också en stor evenemangsstad men både mässor och konserter. 

Reser ni från norra delarna av landet så finns nattåg till Göteborg med ankomst strax vid åtta tiden på morgonen. I priset ingår plats i liggvagnskupé och sovkupé kan välja som tillval.

Reser du från andra delar av Sverige så hittar vi ett tåg som passar för just er.

Våra boende i Göteborg är alla miljöcertiferade och ligger centralt:

loading...

Hotell Eggers****
Anrika Hotell Eggers ligger invid centralstationen och på gångavstånd till Kungstorget och shoppingstråken.  De erbjuder enkelrum, dubbelrum och familjerum.  Alla rum är individuellt inredda och har hårtork samt telefon. Gäster har dessutom tillgång till bekvämligheter som smart-tv och wifi
Hotellet är miljömärkt med Svanen.
Resa och boende två nätter i dubbelrum inkl frukost:
Malmö från 3 365 kr/ person
Stockholm från  3 475 kr / person
Umeå  från 3 880 kr / person

loading...

Avalon****.
Ligger ett stenkast från centralstationen vid foten av Avenyn, precis bredvid anrika saluhallen och de har en spetakulär pool på taket.  Samtliga 101 rum erbjuder det där lilla extra med kuddmenyer och tofflor, såväl som gratis wi-fi, och LED-tv med digitalkanaler. Gäster här får dessutom separat sittutrymme, minibar och rumsservice.
Resa och boende två nätter i dubbelrum inkl frukost:
Malmö från 3 190 kr/ person
Stockholm från  3 290kr / person
Umeå från 3 690 kr / person

loading...

Clarion Hotel Post****
LIgger intill centralstationen med promenadavstånd till Nordstan och Avenyn. Hotellet har 2 restauranger, ett fullständigt spa och en utomhuspool. Här erbjuds dessutom 2 barer/lounger, ett gym och ett kafé. Samtliga 500 rum erbjuder gratis fast internet, minibar samt LED-tv med satellitkanaler. 
Hotellet är ISO 14001-certifierade och har eget hållbarhetsprogram We Care
Resa och boende två nätter i dubbelrum inkl frukost:
Malmö från 3 060 kr / person
Stockholm från  3 160 kr / person
Umeå från 3 570 kr / person

loading...

Scandic Europa****
Hotellet ligger i Nordstan mitt emot centralstation. De erbjuder både enkelrum, dubbelrum och familjerum och ståtar med en restaurang, en inomhuspool och ett fitnesscenter. Samtliga 456 rum erbjuder gratis wi-fi, rumsservice samt led-TV med kabelkanaler. Rummen har dessutom hårtork, värdeförvaringsskåp och telefon.
Miljömärkt med Svanen.
Resa och boende två nätter i dubbelrum inkl frukost:
Malmö från 2 650 kr / person
Stockholm från  2 750 kr / person
Umeå från 3 170 kr / person

loading...

Hotel Poseidon***
Mitt emellan Haga och Drottningtorget/Centralstationen ligger detta charmiga hotell. Hotellet har både enkelrum och dubbel rum  och samtliga 49 rum erbjuder gratis wi-fi, sängtillbehör av högsta kvalitet samt platt-tv med digitalkanaler.  Dessutom erbjuds tvättmöjligheter, dygnet runt-öppen reception och en dator
Resa och boende två nätter i dubbelrum inkl frukost:
Malmö från 2 650 kr / person
Göteborg från  2 750 kr / person
Umeå från 3 170 kr / person

Bokning på förfrågan - så fort vi säkerställt att det finns platser på tågen återkommer vi med en pris och bekräftelse.