Åre

loading...

Aktiveter för stora och små i svenska fjällen

På sommaren förvandlas Åre till ett semesterparadis för den aktive resenären. Det finns flera vandringsleder med varierande svårighetsgrad.  I Åre Bike park finns cykelaktiveter som downhill och crosscountry, det går också att få lektioner av utbildade instruktörer. Du kan spänna fast dig i zip-line selen och sväva fram över Åres vackra natur. I sjön går det att hyra både Kajak och SUP och är ni sugna på ännu mer vattenäventyr kan ni prova på rafting. I byn finns också flera lokala butiker och i utkanten av byn hittar ni Åre Chokladfabrik.

Vår resor utgår från Stockholm, Göteborg och Malmö. Från Stockhom och Malmö ingår nattåg ena sträckan medan från Göteborg reser ni nattåg både dit och hem. 
Reser du från andra delar av Sverige så hittar vi ett tåg som passar för just er.

Holiday Club Åre

loading...
Boende på Holiday Club Åre som ligger vid Åres trand precis bredvid stationen och ett stenkast från liftar och Åre torg. På hotellet finns både inomhus- och utomhus pool och två restauranger. Det finns dubbelrum,  och lägenheter med ett ett två sovrum som samtliga erbjuder gratis wi-fi och gratis fast internet och platt-tv. 

Pris för resa och boende två nätter inkl frukost:
Stockholm 
från  3 780 kr / person
Göteborg 
från 4 990 kr / person
Malmö
från 4 840 kr kr / person

Bokningsförfrågan