Descenzano del Garda

Denna gamla romerska handelsort är en av de större tätorterna runt sjön och har egen tågstation vilket gör det enkelt att resa hit. Kända sevärdheter är kastellet och den gamla hamnen. Det finns båtförbindelser med många av orterna runt sjön såsom Peschiera del Garda, Sirmione, Lazise, Bardolino, Garda, Portese, Salò, Gardone-Riviera, Toscolano Maderno, Gargnano, Brenzone, Malcesine, Limone sul Garda, Torbole-Nago och Riva del Garda. Desenzano del Garda har ett rikt nöjesliv med både restauranger och nattklubbar. Kända sevärdheter är Kastellet och den gamla hamnen.

Boenden i Descenzano del Garda:

loading...

Hotel Nazionale***
På gångavstånd från stationen i centrala Descenzano del Garda hittar ni detta hotell med pool, takterass, bar/lounge och café.  De har dubbelrum, juniorsviter och familjerum. Alla 41 rum har platt-tv med satellitkanaler och WiFi. 

Pris för resa med plats i fyrbädds liggvagnskupé, sex nätter, del i dubbelrum med frukost:
Vuxen från  9 890 kr/person
Barn upp till 12 år från 7 195kr/barn

loading...

Hotel Prioscafo***
Ligger icentrala Descenzano del Garda, med gångavstånd till det mesta, hittar ni detta hotell med  takterass och bar/lounge.  De erbjuder dubbelrum och trippelrum. Alla rum har platt-tv med satellitkanaler och WiFi. 

Pris för resa med plats i fyrbädds liggvagnskupé, fyra nätter, del i familjerum med frukost, 2 vuxna och 2 barn upp till 12 år: från 26 170 kr

Bokningsförfrågan:  • Vart reser ni ifrån?
  • Önskemål om hyrbil,fler eller färre dagar, stopp på vägen etc.